Utbildning2021-03-26T09:25:14+01:00

Vi hjälper er att komma igång, utvecklas och växa!

Solar Supply – din expert på framtidens energilösningar

Solar Supplys målsättning är att skapa en effektiv distributionskanal för komponenter för solenergisystem till skandinaviska grossister, installatörer och entreprenörer. Allt på ett prisvärt och enkelt sätt.

Utbildningar

För att du som vår partner ska känna dig trygg, få kunskap, verktyg och möjligheter att skapa de bästa förutsättningarna erbjuder vi specialiserade utbildningar baserade på behov.

I våra nya utbildningslokaler kommer dessutom marknadsledande utbildningar erbjudas till dig som säljer och installerar solcellsanläggningar, men även för andra intressenter så som mindre nätbolag, konsulter, energirådgivare med flera som önskar mer kunskap.

Aktuella webinar

Webinar – REC Certified Solar Professional training i samarbete med Solar Supply Sweden AB

Vi är stolta över att kunna bjuda in dig till REC Certified Solar Professional training, en webinarutbildning av REC utbildningscentrum i samarbete med Solar Supply! Ett certifieringsprogram för installatörer som erbjuder unika fördelar, inklusive kraftfulla försäljnings- och marknadsföringsverktyg. Webinaret genomförs både 14:e & 29:e april, välj den dag som passar dig bäst. Agenda:

  • Introduktion av REC
  • REC Certified Solar Professional training
  • Produkter (med fokus på REC Alpha-serien)

Efter genomförd utbildning kan du officiellt kalla dig för REC Certified Solar Professional som gör att du kan erbjuda dina kunder REC Pro-Trust garantipaket. Detta innebär att slutkunden kommer att ha 25 års garanti på produkten och arbetet. Utbildningen sker på engelska och medarbetare från Solar Supply kommer finnas med under utbildningen om översättningsassistans behövs.

Anmäl dig här -> REC Certified Solar Professional training

För mer information om programmet och dess fördelar, läs mer på nedan länkar:

Bli en partner

Vi hjälper er att komma igång, utvecklas och växa.

Lämna en intresseanmälan helt utan förpliktelser, bara möjligheter!

    Aktuella utbildningar

    Just nu finns det inga aktuella utbildningar…

    Anmälan utbildning