Utbildning2021-11-18T12:38:46+01:00

Vi hjälper er att komma igång, utvecklas och växa!

Solar Supply – din expert på framtidens energilösningar

Solar Supplys målsättning är att skapa en effektiv distributionskanal för komponenter för solenergisystem till skandinaviska grossister, installatörer och entreprenörer. Allt på ett prisvärt och enkelt sätt.

Utbildningar

För att du som vår partner ska känna dig trygg, få kunskap, verktyg och möjligheter att skapa de bästa förutsättningarna erbjuder vi specialiserade utbildningar baserade på behov.

I våra nya utbildningslokaler kommer dessutom marknadsledande utbildningar erbjudas till dig som säljer och installerar solcellsanläggningar, men även för andra intressenter så som mindre nätbolag, konsulter, energirådgivare med flera som önskar mer kunskap.

Aktuella webinar

Webinar Ferroamp 18 maj

Vi på Solar Supply bjuder tillsammans med Ferroamp in till en produktgenomgång och digital utbildning under vecka 20. Mattias Djurson från Ferroamp, berättar mer om de produkter som erbjuds i Solar Supplys sortiment.

Vi hoppas att du har möjlighet att medverka! Klicka HÄR för att anmäla dig!

Tid: Onsdagen den 18 maj kl. 14:00 – 15:30

Du träffar Mattias Djurson, Senior System Sales Manager från Ferroamp och Johan Sigvardsson, Product Portfolio Manager – PV & Storage på Solar Supply / E.ON

Väl mött,
önskar gänget på Solar Supply

Bli en partner

Vi hjälper er att komma igång, utvecklas och växa.

Lämna en intresseanmälan helt utan förpliktelser, bara möjligheter!

    Aktuella utbildningar

    Just nu finns det inga aktuella utbildningar…

    Anmälan utbildning
    Till toppen