Utbildning2021-11-18T12:38:46+01:00

Vi hjälper er att komma igång, utvecklas och växa!

Solar Supply – din expert på framtidens energilösningar

Solar Supplys målsättning är att skapa en effektiv distributionskanal för komponenter för solenergisystem till skandinaviska grossister, installatörer och entreprenörer. Allt på ett prisvärt och enkelt sätt.

Utbildningar

För att du som vår partner ska känna dig trygg, få kunskap, verktyg och möjligheter att skapa de bästa förutsättningarna erbjuder vi specialiserade utbildningar baserade på behov.

I våra nya utbildningslokaler kommer dessutom marknadsledande utbildningar erbjudas till dig som säljer och installerar solcellsanläggningar, men även för andra intressenter så som mindre nätbolag, konsulter, energirådgivare med flera som önskar mer kunskap.

Aktuella webinar

Weland stål & Solar Supply Sweden AB

Med över 40 års erfarenhet av taksäkerhet och infästning i tak har Weland Stål utvecklat infästningssystem för solpaneler. Infästningssystemet är anpassade för våra nordiska förhållanden. Våra infästningssystem är beräknade och testade för att klara tuffa vind och snöförhållande.

Det är med glädje vi kan meddela att vi utökar vårt produktsortiment med fler av Weland Ståls produkter. I samband med detta bjuder vi in till webinar nu i november.

Välkommen att anmäla dig på länken nedan:

2 december kl. 10.00-11.30

SolarEdge webinarserie hösten 2021

Välkomna till en serie nya webinar från SolarEdge Sverige under hösten. I dessa kommer delges SolarEdge information om spännande nya produkter, fördjupning i SolarEdge Designer, men även utbildning i mer tekniska ämnen.

Webinaren börjar redan 27 oktober och kommer hålla på fram till jul. Det är två webinar varje vecka – onsdagar och fredagar – med start kl 8.30. Presentationerna kommer hållas av det svenska SolarEdge-teamet.

Oavsett om SolarEdge är nytt för dig eller om du är ett erfaret proffs, så finns det något för dig att var med på:

 • Presentationer av nya produkter och hur man säljer dessa
 • SolarEdge Designer för olika nivåer – från nybörjare till fördjupning i nya funktioner för experterna
 • Genomgång av driftsättning och installationer

Klicka här för att komma till registreringssidan!

Bli en partner

Vi hjälper er att komma igång, utvecklas och växa.

Lämna en intresseanmälan helt utan förpliktelser, bara möjligheter!

  Aktuella utbildningar

  Just nu finns det inga aktuella utbildningar…

  Anmälan utbildning
  Till toppen