Solar Supply – din expert på framtidens energilösningar

Solar Supply har skapat en effektiv distributionskanal som på ett prisvärt och enkelt sätt förser skandinaviska grossister, installatörer och entreprenörer med komponenter för solenergisystem. Vi är partner med våra kunder och säljer alltid den bästa tekniska lösningen utifrån förutsättningar och behov. Det gör att vi och våra partners kan hjälpa företag att snabbare och enklare ställa om till förnybar energi. På riktigt!

Vilka är vi

Solar Supply är sedan 2011 en rikstäckande solenergigrossist och en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden. Men vi är mer än så. Vi erbjuder även mervärden och tjänster som hög teknisk service och support, projekteringshjälp och utbildning. Med vårt globala kontaktnät – där det ingår såväl leverantörer som partners – kan vi erbjuda både helhetslösningar och enskilda komponenter inom solenergisystem, E-mobility och energilagring. Alltid med noga utvalda leverantörer, produkter och lösningar med högsta kvalitet.

Solar Supplys huvudkontor finns i Karlshamn där vi även har lager för snabb och kostnadseffektiv distribution av produkter till hela landet via våra distributionspartners. Vi har även kontor i Stockholm, Mälardalen och Småland.

Snabbväxande Superföretag

Vi är både stolta och glada över den uppmärksamhet som tidningen Veckans Affärer har gett oss, när de flera gånger satt upp oss på sina listor över företag som utmärker sig positivt.

Enligt Veckans Affärer är vi ett av Europas mest snabbväxande bolag, baserat på ackumulerad omsättningstillväxt under åren 2013 till 2016. Listan omfattar bolag från 31 länder.

2019 utsågs vi dessutom till ett av Sveriges Superföretag av Bisnode och Veckans Affärer. För att få den utnämningen ska man dels visa på stabilitet och långsiktighet i sina affärer, dels öka både omsättning och vinst under minst fyra år i rad.

Som vår partner ger vi er:

Vår resa

Solar Supply Sweden AB's resa
Solar Supply Sweden AB's resa