E-mobility för den hållbara vägen framåt!

Gör det lätt för era kunder att välja en hållbar väg

Morgondagens behov är större än dagens behov och laddboxarna och laddlösningarna behöver därför vara framtidssäkra och skalbara. Detta innebär att de behöver vara utformade för att möta nästa generations krav, så att lösningar som lastbalansering och intelligent, säker och flexibel debitering kan erbjudas och väljas av kunden. Med våra produkter och möjlighet till laddtjänster via E.ON Drive kan ni erbjuda era kunder en helhetslösning som är skräddarsydd för just deras behov. Vi erbjuder hjälp från start till mål. Så ta den hållbara vägen till framtiden med den främsta teknologin och en erfaren leverantör!

Smart laddning
Olika funktionaliteter i laddboxen används vid smart laddning för att optimera laddprocessen, speciellt när flera laddboxar ska samverka. Med smart laddning fås det mesta ut av laddboxarna avseende strömkapacitet, då den skapar och distribuerar tillgänglig kraft på ett effektivt och flexibelt sätt. Var som helst, när som helst.

Lastbalansering
Lastbalansering säkerställer att varje bil kan laddas optimalt inom gränsen för vad laddboxarna klarar.

En elektrisk och mer hållbar framtid.

Vi har lösningen oavsett behov.

Laddboxlösningar

En elektrisk och mer hållbar framtid. Vi erbjuder laddboxlösningar oavsett behov.

Fronius Wattpilot & E-mobility – en perfekt kombination

En kombination av smarta laddboxar och en bra digital lösning möjliggör anpassning till individuella behov. Med Innogy laddboxar, som vi är ensamma om att erbjuda på den svenska marknaden, erhåller ni en produkt som möter alla era kunders behov.

Innogy laddboxar erbjuder:

Enkelhet: Innogy laddboxen gör det enkelt att ladda. Med enkla, lättförståeliga styrelement, en närhetssensor och en lättläst LED-display.

Modulärt/Modulär: Det nya eClick systemet gör installationen och utbytet av produkten enkel.

Intelligent: eBoxen är intelligent i kombination med digitala tjänster. En smart lösning som anpassar sig flexibelt för att tillgodose alla laddningsbehov.

Säker och tillförlitlig: Innogy laddboxen håller dig säker. Den tål det nordiska klimatet. Den är skyddad mot stöld och håller personliga betalnings- och autentiseringsuppgifter säkra

Fronius Wattpilot erbjuder:

Den som funderar på att skaffa en elbil, eller kanske redan kör en, funderar naturligtvis även på den perfekta elbilsladdaren. Viktiga faktorer är obundenhet och låga kostnader. Den intelligenta laddlösningen Fronius Wattpilot erbjuder flexibilitet, särskilt gynnsamma laddningsalternativ och många andra praktiska funktioner.

Innogy

Innogy är ett etablerat europeiskt energibolag och idag en del av E.ON koncernen. Innogy är mer än en energileverantör. Med flera lösningar och pilotprojekt är de helt dedikerade till att främja övergången mellan energi och mobilitet. Med sina olika affärssegment adresserar Innogy kraven i en modern, decentraliserad och digital energivärld.
Innogy vill erbjuda sina befintliga och potentiella kunder innovativa och hållbara produkter och tjänster för att hjälpa dem att använda energi mer effektivt och förbättra deras livskvalitet.

Fronius Wattpilot 

Oavsett om de är hemma eller på vägen, med eller utan egen solcellsanläggning: Med Fronius Wattpilot kan du ladda din elbil på ett mer flexibelt och intelligent sätt än någonsin tidigare.

Med Fronius Wattpilot kan du välja mellan två varianter:

  • Home – den fasta laddningsboxen för hemmet.  

Finns i effektklasserna 11 kW och 22 kW. Plugga bara in och ladda.

  • Go – den transportabla lösningen för dig som är på språng.  

Finns i effektklasserna 11 kW och 22 kW. Plugga bara in och ladda.

Båda varianterna erbjuder hållbar laddning med solel eller grön el från nätet och hjälper dig att bromsa klimatförändringarna lite grann.

Detta är E-mobilitet som hjälper alla att ta sig framåt. Fronius Wattpilot. Utformad för att röra sig.

Upptäck hur extremt enkelt det är att vara smart med Innogys laddboxar. Den enda laddaren du någonsin kommer att behöva.