VD-byte på Solar Supply

VD-byte på Solar Supply

I november 2011 grundades Solar Supply av entreprenören Fredrik Sjöholm i Karlshamn. Under en händelserik marknadsutveckling har han sedan dess framgångsrikt utvecklat bolaget till att bli en av de största solcellsgrossisterna i Sverige. Nu väljer Fredrik att ta steget vidare.

”Det har verkligen varit en förmån och otroligt lärorikt att vara en del av den här resan – men nu är det dags för mig att anta andra utmaningar i yrkeslivet”, säger Fredrik.

Från september tar Jon Persson, Chef för solceller & batterilagring till företagskunder på E.ON samt tidigare styrelseordförande för Solar Supply, över VD-rollen. Sjöholm stannar kvar i bolaget till början av 2021.

Fler nyheter

Nytt logistikcenter DFDS Stilleryd!

Det händer nu! Solar Supplys lager flyttar från befintligt lager i Granefors till DFDS:s helt nybyggda logistikcenter i Stilleryd-området, Karlshamn. Den 23 000 m2 stora ...

Nya riktlinjer kontakter Svensk Solenergi

Svensk Solenergi har tagit fram en ny riktlinje om kontakter: Riktlinje för kontaktdon - Val, montage och kontroll vid installation av solceller. Riktlinjen gäller från ...

Till toppen