ESDEC Solar Bus 30/3

ESDEC Solar Bus – onsdagen den 30 mars mellan 09.00-12.00, hos Solar Supply i Karlsham

Äntligen! På kort varsel -> Vi har turen att gästas av ESDEC Solar Bus och Tommy Salmonsson från Esdec Sverige!

Redan onsdagen den 30/3 mellan 09.00 – 12.00 finns bussen på plats utanför Solar Supplys lokaler i Karlshamn, Meyers plan 5. Passa på! Kom förbi någon gång under förmiddagen – kika på produktutbudet, ställa frågor och lyssna på Tommy och säg hej till gänget på Solar Supply.

Vi vill gärna veta om du kommer, så klicka HÄR för att anmäla dig!

Mer om ESDEC och Esdec Solar Bus
Esdec Solar Bus är tillbaka på vägen och kommer till Sverige!
I slutet av mars och början av april turnerar vi runt i Sverige med Esdec Solar-bussen för att utbilda installatörer i installationer av solpaneler på lutande och platta tak.
Esdec-solarbussen innehåller produkter från både ClickFit EVO-systemen och FlatFix Fusion- och FlatFix Wave-serien.

Om Esdec
BUILDING VALUE FOR SOLAR PROFESSIONALS
Sedan 2004 har Esdec levererat universella montagesystem för takmonterade solcellspaneler på platta och lutande tak. Med mer än 15 års erfarenhet och drygt 7 GW av installerade solpaneler är vi nu internationell marknadsledare.

SNABBT, PÅLITLIGT, INNOVATIVT
Esdec grundades av installatörer. När vi formger och konstruerar våra produkter prioriterar vi alltid användarvänlighet för installatörerna. Våra montagesystem består av lätta, robusta komponenter som är snabba och enkla att montera.

SÄKERHET OCH INNOVATION
Vi tycker att det är viktigt att alla våra produkter följer den senaste tekniska utvecklingen. Därför samlar vi internationell expertis och investerar kontinuerligt i innovation och FoU (Forskning och utveckling). Våra montagesystem har testats utförligt och uppfyller alla strikta säkerhetskrav.

INTERNATIONELL MARKNADSLEDARE
Under de senaste åren har vi köpt upp de amerikanska företagen Ecofasten Solar, Iron Ridge och Quick Mount PV. Med dessa förvärv är Esdec Solar Group nu också marknadsledare på den Amerikanska marknaden. Från 2020 fokuserar vi främst på Europeisk tillväxt i grannländer som Tyskland, Frankrike och Sverige.

KUNSKAPSPARTNER FÖR SOLCELLSBRANSCHEN
Vi vill förbättra kunskapsnivån på marknaden och tillgodose det växande behovet av skickliga installatörer inom landet och utomlands. På vårt Innovation Center erbjuder vi regelbundet kurser för samarbetspartners och installatörer. Årligen utbildar vi mer än 500 tekniker.

Fler nyheter

Nytt logistikcenter DFDS Stilleryd!

Det händer nu! Solar Supplys lager flyttar från befintligt lager i Granefors till DFDS:s helt nybyggda logistikcenter i Stilleryd-området, Karlshamn. Den 23 000 m2 stora ...

Nya riktlinjer kontakter Svensk Solenergi

Svensk Solenergi har tagit fram en ny riktlinje om kontakter: Riktlinje för kontaktdon - Val, montage och kontroll vid installation av solceller. Riktlinjen gäller från ...

Till toppen