Cashback Fronius Symo GEN24 Plus!

Till våra återförsäljare och installatörer!

Under mars, april och maj ger Fronius dig som återförsäljare och installatör möjlighet till en premie på upp till 500 €! Läs mer om kampanjen, hur du går tillväga och registrerar dig genom att klicka dig vidare HÄR.

Kampanjen pågår under perioden: 2021-03-01 till 2021-05-31

Din säljare på Solar Supply berättar gärna mer om fördelarna med Fronius Symo GEN24 Plus, och hjälper dig med beräkningar, order & leveransbesked och vet så klart mer om kampanjen!

* Den första Symo GEN24 Plus som installeras & registreras i Solar.Web under kampanjens period ger (2021-03-01–2021-05-31) installatören 200 €, därefter 300 € för den andra växelriktaren som registreras.

Läs de fullständiga villkoren här: Fronius Cashback Aktion Terms of Participation_International_SV

Informationsblad: Info Caschback Fronius Gen24 SV.pdf

Fler nyheter

Cashback Fronius Symo GEN24 Plus!

Till våra återförsäljare och installatörer! Under mars, april och maj ger Fronius dig som återförsäljare och installatör möjlighet till en premie på upp till 500 ...

Renusols PV Configurator 3.0

Användarmanual för Renusols populära PV Configurator 3.0 finns nu med svensk text på YouTube, ca 7 min lång. Kika på den här!  

Nu söker vi en ny kollega på teknisk support!

Vi söker nu en ny kollega till vår tekniska Support med hög serviceanda, stort teknikintresse och med fallenhet för tekniska utmaningar såväl teoretiskt som praktiskt. Välkommen ...

Load More Posts
Tillbaka till Nyheter